OM OSS

Vilka är iskkonton.se

iskkonton.se ägs och förvaltas av Makten AB. Siten har som mål att underlätta för privatpersoner att förstå hur ett investeringssparkonto (ISK) fungerar och komma igång med sitt sparande i aktier och fonder. Vi vill framförallt jämföra bästa ISK men också hjälpa nybörjare att förstå aktierVi har också en systersida som heter fondlistan.se som fokuserar mer på fonder och hjälper dig som nybörjare på fonder att förstå mer.

Vi som skriver på sidan har lång erfarenhet av att investera som privatinvesterare och högskoleutbildning från några av Sveriges främsta universitet. Framförallt har vi dock ett brinnande intresse av att skapa en enkel sida för att kunna göra smartare val när det kommer till sin privatekonomi. 

Kontakt

Makten AB
Org.nr: 559045-6728

Östra Skansgatan 8B
413 02 Göteborg
Sverige

Email: maktenab@gmail.com

Disclaimer

Att investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Information och uppgifter på iskkonto.se ska bara användas i informativt syfte och publiceras därför med reservation för eventuella fel. Du som användare godkänner att iskkonto.se erhåller ersättning om/när du klickar på länkar och annat marknadsföringsmaterial samt blir kund hos våra samarbetspartners.

Länksamarbeten

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Reggad på Commo.se
Länkbyten
ekonomibloggar.nu