Lägre risk med betting jämfört med casino

Att sprida ut risker är något som är vanligt förekommande när det gäller sparande. Detsamma gäller även på spelmarknaden där betting är mer inriktad på oregelbunden underhållning, eller när du endast vill satsa på viktiga och stora matcher.

Letar du efter riktigt bra sajter för detta syfte rekommenderar vi Goplay.se. Där finner du inte bara konkret information om hur du går tillväga, men även vilka sidor som är populära i dagsläget. Med tanke på att VM i Fotboll går av stapeln inom kort har du även alla möjligheter att lägga vad på dina favoritlag, oavsett vilka de är.

Du kan använda taktik för att vinna

Jämfört med vanliga hasardspel har betting mycket mer att ge till dig som spelare. Du kan dessutom använda din kunskap av de olika lagen och spelarna för att vinna, istället för att hoppas på det bästa som ofta är fallet i andra spelkategorier.

På grund av detta är odds förknippad med lägre risk, framförallt då du inte lägger pengar på något du inte tror på. Att spela på detta sätt är även en social syssla, exempelvis om du vill titta på en match i goda vänners lag.

Som spelare kan du också jämföra de olika bettingsidorna och deras odds mot varandra. Detta ger dig bättre förutsättningar för högre utbetalningar vid vinst, men du kan även hitta unika kampanjer eller förbättrade odds under specifika tidpunkter.

Bättre bonusar utanför Sverige

Det är ingen hemlighet att erbjudandena är mer attraktiva i andra länder. Detta beror till största del på den svenska spelpolitiken som länge har varit kraftigt begränsad, enda sedan avregleringen den 1:a januari 2019.

Andra marknader har en helt annan syn på spelrelaterad underhållning vilket även resulterar i både lojalitetsklubbar och återkommande incitament. Vill du ha fler insättningsbonusar eller Cashback om du förlorar? Då har du alla möjligheter till detta på spelsidor utan svensk licens.

Ett axplock av kampanjerna du kan ta del av finner du i nedanstående lista:

  • Procentuell cashback på det du förlorar i veckan
  • Free bets i utvalda matcher
  • Insättningsbonusar
  • Reload kampanjer
  • VIP-klubbar för de mest flitiga spelarna
  • Lojalitetsklubbar som belönar dig som återkommer som spelare

Alla av dessa erbjudanden skapar unika förutsättningar för dig som besökare eftersom du får så mycket mer i bonus. Det finns inte heller någon gräns för hur många kampanjer som får finnas per sajt, något som leder till en ökad konkurrens och bättre läge att byta fritt mellan olika bettingsajter.

Kryptovalutor tillgängliga för dig som spelar utomlands

Sist men inte minst har du tillgång till kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum när du väljer betting utanför Sverige. De är inte lika populära idag som för några år sedan med tanke på kursen, men många investerar ändå i BTC, ETH eller XRP då de anses vara framtidens valutor.

Att ha tillgång till kryptovalutor när du spelar är positivt, men det är dessvärre inte möjligt på svenska sajter i dagsläget. Det är även därför som utländska spelportaler har vuxit i popularitet, i synnerhet när det gäller svenska idrottsentusiaster.